USLUGE

Primjenjujemo najnovije terapijske metode i tehnologije iz gotovo svih područja stomatologije.

Koristimo najkvalitetnije materijale poznatih svjetskih proizvođača i osiguravamo visoku estetiku, funkcionalnost i oralno zdravlje.

Naša je poliklinika vrhunski uređena i opremljena. Posjetite nas!

ENDODONCIJA

ENDODONCIJA

Endodontski tretman ili liječenje korijenskih kanala zuba provodi se kada se zubma pulpa (živac) inficira i upali, najčešće zbog dubokog karijesnog procesa.

VIŠE

PARODONTOLOGIJA

PARODONTOLOGIJA

Parodontologija je grana dentalne medicine koja se bavi zdravljem potpornih tkiva; gingive, kosti i vlakana koja povezuju zub i kost (ligament).

VIŠE

PROTETIKA

PROTETIKA

Protetskim nadomjescima kao što su krunice i mostovi vraćamo prirodan izgled i harmoniju u funkcionalnom i estetskom smislu.

VIŠE

IMPLANTOLOGIJA

IMPLANTOLOGIJA

Dentalni implantati u današnje vrijeme predstavljaju odlično rješenje za različite oblike bezubosti, od nedostatka pojedinačnog zuba do potpune bezubosti.

VIŠE

RESTAURATIVNA STOMATOLOGIJA

RESTAURATIVNA STOMATOLOGIJA

Koristimo najkvalitetnije materijale za ispune (kompozite) najpoznatijih svjetskih proizvođača čime osiguravamo potpunu estetiku, bojom i morfologijom.

VIŠE

Zadovoljstvo pacijenta je naša motivacija.

Posjetite našu polikliniku u centru Buja i naš će vam tim osigurati vrhunsku kvalitetu i kompletno oralno zdravlje uz vrhunske materijale i postupke.

40

GODINA ISKUSTVA

KONTAKTRADNO VRIJEME

Pon - Pet: 08:00 - 19:00
Sub: 08:00 - 14:00 i po dogovoru
Ned: Zatvoreno